Afdeling af rally for klassiske biler køres lørdag.

Svendborg: Den syd- og østlige del af Fyn vil lørdag den 16. september komme til at summe af lyden af gamle klassiske biler. Motor Klubben Centrum står bag femte afdeling af rallyet Fyn Rundt for klassiske biler, der er indregistreret før 1990.

Starten går fra N. Kjær Bilcenter på Odensevej lørdag klokken 9.30, men de klassiske biler, der stiller til start, kan beundres fra klokken 8. Ruten går fra Svendborg over Åbyskov, Vejstrup, Oure, Lundeborg, Hesselagergård, Vormark, Bøsøre Camping (kl. 10.40-11.30), Revsøre, Tårup, Måre, Ellested og Ravnholt, inden der gasses ned til frokost i Årslev.

Klokken 14 slippes bilerne løs igen og kører over Ringe, Trunderup, Ellerup, Gudbjerg (kl. 14.30-15.15), Gudbjerg Skov, Brændeskov, Stenstrup og Løgeskov mod målet ved Egeskov Automobil Museum, hvor bilerne vil trille over stregen klokken 15.40.

I det såkaldte regularity-rally gælder det ikke om at komme først, men om at køre med den rigtige fart, så en række kontrolposter passeres på de rigtige tidspunkter. (gru)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.