Svendborg: Den står på en kombination af jazz og kammermusik, når Giant Steps inviterer til koncert på Arne B i Svendborg torsdag den 7. december.

Det er jazzpianisten og komponisten Jacob Anderskov, der er ankermand på projektet, som har fået navnet Resonance, og følgere af ham vil vide, at han har det bedst i det eksperimenterende værksted, og at han har utallige udgivelser på samvittigheden og blandt andet har samarbejdet med den brasilianske percussionist Airto Moreira. Koncerten starter klokken 20, oplyser Giant Steps i en pressemeddelelse. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.