Klasse-bassister runder skarpt hjørne sammen

Jens Holgersen (t.h.) fylder 50 - samme dag som bas-kollegaen Peter Bendtsen. Christian Søgaard (t.v.) fejrer vist ikke noget.
Foto: Kim Rune

Klasse-bassister runder skarpt hjørne sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg: Begge bor i Svendborg.

De er aktive bassister på højt niveau - og så viser det sig minsandten, at de runder runder det halve århundrede på præcis samme dag.

Denne overraskende kendsgerning gør Jens Holgersen og Peter Bendtsen en lille fest ud af.

- Vi har aldrig haft så meget med hinanden at gøre, så det var kun ved at læse musikerbladet, at jeg blev opmærksom på sammenfaldet, fortæller Jens Holgersen, tidligere formand for Giant Steps og stadig aktiv med Christian Søgaards Trio, Rasmus Lyberth og talrige andre.

Begge byens to berømte bassister kom til verden 20. januar 1960, så nu slår de pjalterne sammen om en omfattende reception på Harders.

Dato: 20. januar.

Tidspunkt: Klokken 15.

- Vi håber, at alle, der mener at kende os, dukker op. Og vi ser gerne, at vore gæster spiller lidt musik i anledning af dagen, siger Jens Holgersen.

Om de to bassister afprøver strengeleg på scenen samtidig, er han mere i tvivl om. Det egner instrumenterne sig måske ikke helt til.

Dagens anden bas-fødselar Peter Bendtsen har i løbet af sine ret få sydfynske år afsat kraftige fingeraftryk på det lokale musikliv. Han har ikke mindst markeret sig som kapelmester for det forrygende band Cayuga Project og for en række spektakulære koncerter i Svendborg med blandt andre Søs Fenger og Sigurd Barrett.

Klasse-bassister runder skarpt hjørne sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce