Kampen om Søfartsstyrelsen: MF'ere uddeler topkarakterer

Flere fynske folketingsmedlemmer var i går samlet på Simac i Svendborg til et møde om Svendborgs chancer for at sikre sig Søfartsstyrelsen med 200 statslige arbejdspladser. Til venstre er det Erik Christensen (S) og til højre Trine Bramsen (S).

Kampen om Søfartsstyrelsen: MF'ere uddeler topkarakterer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynske folketingsmedlemmer har stor tiltro til, at Søfartsstyrelsen ender i Svendborg

Svendborg: Flere fynske folketingsmedlemmer har stor tiltro til, at Søfartsstyrelsen ender i Svendborg, når statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) præsenterer en plan for udflytning af statslige institutioner og styrelser.

Fyns Amts Avis har bedt flere fynske MF'ere bruge en skala fra 1 til 10, når de skal vurdere Svendborgs chancer for at sikre sig Søfartsstyrelsen. Trine Bramsen (S) bruge hele skalaen.

- Jeg giver et 10-tal ud fra de saglige og faglige argumenter, men det er aldrig godt at vide, hvad der sker i en politisk proces, og derfor ender jeg på et otte-tal, siger Trine Bramsen.

Partifællerne Erik Christensen og Julie Skovsby uddeler begge et ni-tal til Svendborg, mens Karsten Hønge (SF) giver karakteren syv:

- Jeg giver et syv-tal, fordi der indholdsmæssigt er gode argumenter, og fordi det giver mening at flytte Søfartsstyrelsen til Svendborg. Det giver ikke kun mening for Svendborg. Det giver mening for staten og dermed hele Danmark, siger Hønge.

Mai Mercado giver en karakter på den gode sine af et 5-tal. Hun mener, at Svendborg står med en god sag på grund af de maritime virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

- De er virkelig en dynamo, men min erfaring er, at de gode argumenter ikke altid er nok. Politik er uforudsigeligt og nogle gange er der nogle hensyn, der går en anden vej, siger Mai Mercado.

Læs mere på mitfyn.dk og i Fyns Amts Avis tirsdag

Kampen om Søfartsstyrelsen: MF'ere uddeler topkarakterer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce