Svendborg: Forfatteren Josefine Ottesen åbner den 8. marts dørene til det nye Svendborg Forsamlingshus for en fejring af kvindernes internationale kampdag. Det med ud fra det overordnede emne "fællesskaber" og med oplæg til en paneldebat fra fem kvinder om netop dette emne.

De fem er Elena Petersen fra Freeshop, Lone Møller fra socialt opfinderværksted, Susanne Gustenhoff fra BUPL samt Marie Hauberg og Marie Snede Villumsen fra Paraden.

Programmet i huset på Lundevej starter med fællesspisning klokken 17.30, hvor alle bedes tage en ret med til en fælles buffet. Efter maden underholder 15 unge kvinder fra Ollerup Efterskole, inden der lægges op til debat. Dagen slutter med musik og dans leveret af kvindtetten "De Balkan Damer". (gru)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.