Kammermusikken klar med ny koncert

300 medlemmer og inviterede gæster oplevede søndag Svendborg Kammermusikforenings 100 år og 483. koncert i Borgerforeningens Guldsal. Foto: Søren Skarby.

Kammermusikken klar med ny koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg: Næppe har de stående minutlange bifald fra 300 begejstrede tilhørere til Svendborg Kammermusikforenings 100-års jubilæumskoncert lagt sig, før den evigt unge forening er klar med ny klassiske koncert. På lørdag eftermiddag spiller "Ensemble 4.1", der nok er verdens eneste Piano-Windtet i Borgerforeningens guldsal. Det er fire blæsere, som alle er solister i tyske symfoniorkestre, og de spiller Beethovens kvintet i Es-dur op. 16 samt Avner Dormans Jerusalem Mix fra 2007 samt Kvintet i Es-dur op. 43.

I søndags stod Borgerforeningens guldsal på gloende pæle ved jubilæumskoncerten med "Trio con Brio". Det var foreningens 483. koncert på 100 år, og den blev fejret med deltagelse af blandt andet andre fynske kammermusikforeninger. Der var taler af formanden Jørgen Lundby og kulturudvalgsformand Lars Erik Hornemann (V) og hyldester samt champagnereception. Man er nu klar med koncert nummer 484.

Lørdag klokken 15.30.(Makj)

Svendborg Kammermusikforenings jubilæumskoncert var med
Svendborg Kammermusikforenings jubilæumskoncert var med "Trio con Brio"(foto). Allerede på lørdag er man klar med ny koncert i Borgerforeningen. Denne gang med "Ensemble 4.1". Foto: Søren Skarby.

Kammermusikken klar med ny koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce