Mikkel Bundgaard brækkede ryggen for tyve år siden. Men det holdt ham ikke fra at rocke ud til Fallulah på Skarø Festival fredag. Det er tredje år i træk, han er af sted.

Han er til at spotte, hvis man bukker sig lidt ned. Der midt i menneskemængden få meter fra scenen sidder Mikkel Bundgaard i sin kørestol med begge arme i vejret, mens hans læber former de selv samme ord, som Fallulah synger ud over Skarø.

Han danser ivrigt i sin stol. Også mere ivrigt, end mange af de andre gæster, der omringer ham. Og sådan har det været de sidste tre år, hvor Mikkel Bundgaard sammen med nogle venner har besøgt Skarø-festivalen, Love In.

Med sig har han sin handicaphjælper Jimmi Banke Christensen. Han fester lige så meget igennem som følgesvenden i kørestolen, og de to er tømmermændsramt og næsten lige stået op, da avisen møder dem i deres lejer lige uden for festivalområdet umiddelbart efter koncerten med Fallulah klokken 12.

Tid til et bad.

- Det er da lidt bøvlet, siger Mikkel Bundgaard, da avisens udsendte spørger, om man kan tage på festival i kørestol.

- Ja, det er jo, fordi han skal have mig med, afbryder Jimmi Banke Christensen med et grin.

- Hvis man vil det, så kan alt lade sig gøre. Her er dejligt, der er god stemning. Kærlighed på Skarø, siger Mikkel Bundgaard.

Det er 20 år siden, Mikkel Bundgård brækkede ryggen, og han blev lam fra livet og ned. Alligevel har han de seneste tre år været af sted på Skarø Festival. Han ankom onsdag og de bliver der til den sidste koncert lørdag aften. Også selv om det betyder meget arbejder for Jimmi Banke Christensen.

- Jeg elsker det, siger Jimmi Banke Christensen.

- Ja, det skal han jo sige, siger Mikkel Bundgaard.

- Ja, jeg tør ikke sige andet, siger Jimmi Banke Christensen, som skal arbejde 140 timer henover festivalen.

- Du trænger også snart til et bad, siger Mikkel Bundgaard.

De to er kammeratlige og hygger sig blandt halvdrukne sprutflasker i deres lille sololejr væk fra de andre telte. Fallulah spiller de videre på deres bluetooth-højtalere. Humøret er højt. Og snart skal de ind og høre Den Stive Sømand.

  • ## BYL Thornfeldt_Kasper-Emil_(2015)_003.jpg

    Af:

    Journalist på Svendborgredaktionen på Fyns Amts Avis med fokus på politik. Jeg har tidligere været på lokalredaktionen på Ærø samt den fælles sportsredaktion, Sport Fyn. Jeg er bosat i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Se billederne fra Skarø: Solskin, kærlighed og Fallulah

Se billederne fra Skarø: Solskin, kærlighed og Fallulah

Love in på Skarø: Anne Linnet og middagssolen skabte magi i Æblehaven

Love in på Skarø: Anne Linnet og middagssolen skabte magi i Æblehaven

Se billederne fra Skarø: Solskin, kærlighed og Fallulah

Se billederne fra Skarø: Solskin, kærlighed og Fallulah