Juniorklubben i Bagergade flytter

Der har ad flere omgange været demonstreret imod, at juniorklubben, der er for børn fra 4. til 6. klasse, skal flytte væk fra Bagergade. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Juniorklubben i Bagergade flytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaler i Tved og på Byskolen er den næstbedste løsning for juniorklubben, der skal flytte ud af Bagergade. Det mener leder Kurt Jørgensen.

Svendborg: Svendborg Juniorklubs afdeling i midtbyen skal flytte, efter at forældre længe har forsøgt at kæmpe imod, at børnenes fritid skulle rykkes ud af byen.

Det bliver heller ikke helt tilfældet, oplyser Kurt Jørgensen, der er leder af Svendborg Juniorklub.

Enden på det hele er blevet, at juniorklubben til sommer flytter ud til Holbøllsminde Børnehus i den nordlige del af byen, og på dage, hvor juniorklubben har ture i svømmehallen eller andre aktiviteter i bymidten, kommer den til at holde til i lokaler på Byskolen.

Det er Kurt Jørgensen udmærket tilfreds med - når det ikke kan være anderledes.

- Det er den næstbedste løsning, siger han.

- Den bedste løsning havde jo været, hvis der var kommet et ungehus i Bagergade. Det havde været rigtig godt for byen, men det har politikerne bestemt, at der ikke skal være, og så er et her den andenbedste løsning, for vi blive ikke beskåret. De kunne også have valgt at lukke afdelingen helt, men det har de ikke valgt, siger han.

Flytning til sommer

Beslutningen om juniorklubbens flytning blev truffet i forbindelse med budgetforhandlingerne tidligere på efteråret.

Det tidligere erhvervs-, beskæftigelses- og kulturudvalg havde som et alternativ til en flytning af juniorklubben indstillet til budgetforhandlingerne, at man i stedet samlede ungdomsskolen i Bagergade. Men det var der ikke opbakning til, da budgettet skulle lægges, og dermed kan bygningen og grunden nu sælges.

Juniorklubben, der også har en afdeling i Byparken, flytter til sommer.

Juniorklubben i Bagergade flytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce