Jessens Mole: Skjærbæk-byggeri i gang

Så er Krøyers Pakhus væk. Snart begynder byggeriet af 37 boliger her på Jessens Mole. Foto: Gitte Gedde

Jessens Mole: Skjærbæk-byggeri i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggeriet af ES Ejendommes boligbyggeri på Jessens Mole er formelt i gang. Totalentreprenør Hans Jørgensen & Søn er ved at gøre gunden byggeklar, og i løbet af et par måneder skulle konturerne af det nye byggeri begynde at tegne sig.

Svendborg: Nedbrydningen af det sorte Krøyers Pakhus på Jessens Mole 7 er i fuld gang. Gennem de seneste dage har mandskab og maskiner fra Hans Jørgensen & Søn været i gang med nedbrydningen på den 3500 kvadratmeter store havnegrund for at gøre klar til Erik Skjærbæks 185 millioner kroner dyre boligprojekt.

Kun skelettet står i øjeblikket tilbage. Næste skridt er en analyse af jordbunden, som skal afsløre eventuel forurening.

- Det varer et par uger, inden vi får resultatet at det, siger projektchef Peter Norup, Hans Jørgensen & Søn.

Han fortæller også, at pæleramningen efter planen vil begynde i slutningen af august og vare fire til seks uger. Pælene skal hamres 16-18 meter i den tidligere havbund for at kunne holde til karreen, der får p-kælder og boliger i tre etager plus tagterrasser.

Det hele forventes klar til indflytning i første kvartal 2020.

Showroom på grunden.

Selvom det først er nu, der sker noget på grunden, har ejendomsmægler Lars Lyster, Nybolig, næsten solgt halvdelen af de kommende lejligheder allerede.

- Vi har solgt 12, hvor også alt papirarbejdet er afsluttet. Så er der fire, som er næsten færdighandlet og to handler, som er under proces, siger han.

Det er han er efter eget udsagn rigtig godt tilfreds med.

Hidtil er det lokale købere, Lars Lyster har solgt lejligheder til. Men snart sætter Nybolig også markedsføringen i gang udenfor Sydfyn.

- Vi forbereder lancering i Odense, København og i Jylland den kommende tid. Hvis vi sælger en til to lejligheder om måneden, vil vi være meget tilfredse, siger Lars Lyster.

Projektet bliver også vist frem på Jessens Mole. I det gamle pladskontor ved siden af Fremtidsfabrikken er der indrettet showroom med adgang for alle.

- Også folk, der ikke nødvendigvis vil købe, må gerne se sig om, siger Lars Lyster.

Showroomet er indrettet med de fliser, træsorter, blandingsbatterier og andre materialer, der tilbydes som standard.

- Der har hidtil været seks-syv sæt inde og kigge, hver gang vi har holdt åbent. Det kunne jo også være, at der lå nogle velhavende sejlere i havnen, som kunne få lyst til at flytte til Svendborg, siger Lars Lyster.

Showroom'et er åbent en time hver torsdag klokken 15:30 og hver søndag klokken 14:30.

Jessens Mole: Skjærbæk-byggeri i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce