Svendborg: Det er en ganske enestående historie, som publikum onsdag aften får mulighed for at høre, når den sydfynske forfatter Jesper Wung-Sung lægger vejen forbi Svendborg Bibliotek og fortæller om sin families historie. Ikke mindst fortællingen om forfatterens oldeforældre, der mødte hinanden, mens oldefaderen var udstillet i Tivoli i begyndelsen af 1900-tallet.

I september udgav Wung-Sung romanen "En anden gren", der fortæller familiehistorien, som man altså vil kunne høre mere om på biblioteket i Svendborg.

Arrangementet foregår 15. november 19.30 til 21.30. Billetter koster 80 kroner og kan købes på svendborgbibliotek.dk. (heng)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.