Jeg skal ski' do: Henrik Nielsen laver ny "Sydfyn Style"


Jeg skal ski' do: Henrik Nielsen laver ny "Sydfyn Style"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med sang og dans forsøger borgmesterkandidat i Svendborg Henrik Nielsen (K) at erobre stemmer med en ny valgvideo, der allerede har tiltrukket sig opmærksomhed.

Svendborg: Den konservative kandidat til borgmesterposten i Svendborg, Henrik Nielsen (K), medgiver, at hans nye valgvideo både kan tiltrække stemmer og skræmme vælgere væk. Ikke desto mindre har Henrik Nielsen valgt at satse på en alternativ måde at gøre opmærksom på sig selv på ved at udsende en video, hvor han sammen med sin kone, Mette Nielsen, danser og synger til deres version af sommerhittet Despacito.

I videoen synger Henrik Nielsen blandt andet "Jeg ska ski' do" . "Henrik det er lige nu", noget der måske vil være sjovt for nogen og kikset for andre.

Minder om "Sydfyn Style"

- Den kan sikkert flytte stemmer begge veje. Jeg kunne i hvert fald konstatere mange positive tilkendegivelser sidste gang, jeg lavede en video. Jeg håber selvfølgelig ikke, at det skræmmer nogen væk. Jeg arbejder seriøst med politik, men jeg synes også, der skal være plads til det kreative, siger Henrik Nielsen, som også i 2013 forsøgte sig med en video.

- Jeg lavede en video i 2013, som var ret god. Og jeg har fået mange henvendelser om, hvorvidt der kom en toer. Og det har vi jo gået og tygget lidt på, for det er altid svært at lave en opfølger på en succes, siger Henrik Nielsen.

Videoen skal ifølge Henrik Nielsen ses som en fejring af demokratiet.

- En valgkamp er en fejring af demokratiet, og det må godt være festligt og fornøjeligt, og der må godt være humor og glimt i øjet. Og nu bor vi jo på det kreative Sydfyn, så er vi jo også forpligtet til at være lidt kreative selv, siger Henrik Nielsen.

Henrik Nielsens nye valgvideo minder på flere måder om video "Sydfyn Style" fra 2012, hvor fire Sydfynske borgmestrer sang og dansede i en video til hittet "Gangnam Style". Og det er da også Desiree Ulrich og Bandit Productions, som står bag Henrik Nielsens nye valgvideo.

"Sydfyn Style" endte med at blive dyr, da borgmestrene og Bandit Production ikke havde sørget for at få lov til at bruge nummeret "Gangnam Style" i videoen. Det resulterede i et erstatningskrav fra Universal Music på næsten en kvart million. Det bliver dog ikke noget problem denne gang, mener Henrik Nielsen.

- Jeg går helt ud fra, at Desiree Ulrich (Bandit Productions red.) har helt styr på det. Hun har i hvert fald gjort sig nogle erfaringer dengang, som jeg håber, hun har med i denne her proces, siger Henrik Nielsen.

Videoen er allerede nået langt ud. Både redionalt og nationalt. TV 2/Fyn og Ekstra Bladet har skrevet om Henrik Nielsens valgvideo og videoen har i skrivende stund 15.000 visninger på Facebook.

Se Henrik Nielsens nye valgvideo her:

Jeg skal ski' do: Henrik Nielsen laver ny "Sydfyn Style"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce