Issø-skolen i Stenstrup og Kirkeby præsenterer ny skoleleder: En drøm at flytte til Sydfyn

48-årige Oliver Schulz fra København bliver ny skoleleder på Issø-skolen. PR-foto.

Issø-skolen i Stenstrup og Kirkeby præsenterer ny skoleleder: En drøm at flytte til Sydfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver 48-årige Oliver Schultz, der pr. 1. marts bliver ny skoleleder på Issø-skolen i Stenstrup og Kirkeby. Han tager over for Jesper Lundorff, der går på pension.

Opdateret klokken 14.30 med kommentarer fra Oliver Schulz.

Stenstrup/Kirkeby: Der er fundet en ny skoleleder for Issø-skolen, som har matrikler i Stenstrup og Kirkeby. Kommunen har således ansat den 48-årige Oliver Schulz, som kommer fra en stilling som viceskoleleder på Lundehusskolen i København NV.

Nu rykker han til Sydfyn og Issø-skolen, hvor han tager over for den nuværende leder, Jesper Lundorff, der går på pension.

Og den nye skoleleder ser frem til at komme i gang.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at møde alle dem, som er rundt omkring og på Issø-skolen. Det bliver rigtig spændende, og jeg kommer til at stå i spidsen for en velfungerende skole, hvor jeg hører, at der er en masse velfungerende børn - både socialt og fagligt, og et godt samarbejde med forældrene, siger han.

En drøm

Oliver Schulz er oprindeligt fra det danske mindre mindretal i Tyskland og er vokset op i Flensborg. Han har de seneste 12 år boet og arbejdet i København og blandt andet været været souschef på Strandvejsskolen på Østerbro.

Og så har han i øvrigt et fint kendskab til sin nye hjemegn Sydfyn.

- På det personlige plan er jeg sejler og har sejlet meget i Det Sydfynske Øhav. Samtidigt er min kæreste billedkunstner, og vi kan se, at der sker pænt meget på det kulturelle område, så det har været lidt af en drøm for os at flytte dertil, siger han.

- Men det rigtige job skulle lige dukke op, og det gjorde det med Issø-skolen, og så slog jeg til, tilføjer Oliver Schulz.

På Issø-skolen skal man desuden ikke være bekymret for, at alt bliver lavet om med det samme, når den nye skoleleder træder til.

- Jeg kommer ikke væltende og trampende som en elefant i en glasbutik, men kommer til at stikke en finger i jorden. Der er jo en grund til, at tingene kører ganske glimrende på Issø-skolen, så jeg vil lægge ud med at være lyttende og meget nysgerrig den første tid og samtidigt meget synlig, forklarer han.

Men et aftryk skal han med tiden nok komme til at sætte.

- Jeg ser jo en skole i to landsbyer som er én skole, og der vil jeg fortsætte med at arbejde for, at den hænger sammen. Det gør den nu, men det kan godt være, vi skal gøre noget for, at den gør det endnu mere. Og det skal ske i fællesskab med den øvrige ledelse, medarbejderne, forældre og elever, siger Oliver Schulz, som har første dag i det nye job den 1. marts.

Intet odiøst i det

Issø-skolens kommende skoleleder lander midt i en tid med store besparelser på det kommunale budget - også på skoleområdet, hvor der lige nu er lagt op til, at der bliver nedlagt 36 stillinger på de kommunale skoler.

En situation, Oliver Schulz er bekendt med. Han kan dog ikke sige noget om, hvad det betyder for hans kommende arbejdsplads.

- Jeg tænker, at det er en normalitet inden for den offentlige sektor, at vi bliver tvunget til at levere kvalitet for færre penge. Det er der ikke noget odiøst i, og jeg er fuldstændig klar over, at jeg som leder har et ansvar for at følge den opgave, som er udstukket.

24 kandidater

I alt 24 kandidater havde søgt stillingen som skoleleder af Issø-skolen, hvoraf seks var til samtale, inden Oliver Schulz blev ansat. Det skriver Svendborg Kommune i en pressemeddelelse.

Heri fremgår det også, at kommunens skolechef Nanna Lohman glæder sig over at have fundet den rette afløser for Jesper Lundorff.

- Det er helt trygt at overlade roret til en erfaren og kompetent leder som Oliver. Vi er meget begejstrede for, at Oliver vil flytte til Sydfyn, så vi kan få glæde af den store alsidighed, som han kommer med fra de mange forskellige arenaer, han har været en del af. Vi er sikre på, at Oliver er det perfekte match til Issø-skolen og Svendborg Kommune, siger skolechefen ifølge pressemeddelelsen.

Issø-skolen i Stenstrup og Kirkeby præsenterer ny skoleleder: En drøm at flytte til Sydfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce