International kunst i børnehøjde

Yoshio Nakajima havde medbragt masker og farvede tæpper, da der var fernisering på Byhaveskolen i Svendborg. De malede trøjer og det store maleri hænger i baggrunden.

International kunst i børnehøjde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks elever fra Byhaveskolen har sammen med en japansk kunstner lavet flere kunstværker

Der var store malerier, champagne og godt humør, da Byhaveskolen i Svendborg fredag havde fernisering på en række værker, som er produceret af flere elever i samarbejde med den japanske kunstner Yoshio Nakajima.

- Seks af vores elever fra mellemtrinet og udskolen har været med til at male to store malerier og en t-shirt hver, fortæller viceskoleleder Annette Morell Bøstrup.

Malemetoden er den såkaldte action painting, hvor der ikke er nogle regler der må smides med maling og males med både hænder og fødder, hvis man vil det.

- Vi fik mel og maling i håret, fortæller de unge kunstnere kort inden præsentationen.

Et af malerierne blev malet på galleri DGV. Galleriassistent Stine Kähler var også mødt op for at se de færdige værker, og hun fortæller, at action painting passer godt til børn.

-Der sker en masse, og der er ikke så mange rammer, når man maler på den måde. Derfor er det en god måde for børnene at blive inddraget i værket på, siger hun.

Hver elev må tage deres t-shirt med hjem, mens det store maleri skal hænges op på skolen.

International kunst i børnehøjde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce