Svendborg: Ingen kom til skade.

Men det kunne være gået langt værre, da en bil ført af en 47-årig mand fra Svendborg pludselig begyndte at slingre på motorvejen nær Svendborg søndag klokken 17.06.

- Den endte med at snurre 180 grader rundt og havnede i nødsporet, fortæller politikommissær Jens Friis Christensen fra Fyns Politi.

Og det skyldtes næppe førerens manglende evner som bilist, men snarere, at han har sukkersyge.

- Det viste sig, at han havde fået insulinchok, så han blev kørt til behandling på Svendborg Sygehus, siger Jens Friis Christensen. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.