Ingen skadedyr i Kvickly City: Butikken er genåbnet

Kvickly Svendborg City er stadig lukket torsdag morgen, men bliver måske genåbnet i løbet af dagen. Arkivfoto: Roland Petersen.

Ingen skadedyr i Kvickly City: Butikken er genåbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvickly Svendborg City holdt torsdag fortsat lukket oven på skadedyrsmistanke, men kunne genåbne i eftermiddag. Der er efter en ekstrem grundig gennemgang af varehuset ikke fundet spor af skadedyr, oplyser varehuschef.

Opdateret klokken 14.40 med oplysning om, at butikken genåbner torsdag klokken 15.10.

Svendborg: Det er torsdag morgen stadig ikke muligt at handle i Kvickly City Svendborg i Gerritsgade, som onsdag eftermiddag måtte lukke på grund af mistanke om skadedyr.

Butikken er indtil videre stadig lukket, forklarer varehuschef Søren Friis, der dog kan fortælle, at der ikke har været skadedyr i selve butikken.

- Det har der ikke været på noget tidspunkt. Men i forbindelse med, at der har været håndværkere i butikken, blev der konstateret spor efter skadedyr på loftet, og det er derfor, vi selv tog beslutningen i går (onsdag, red.) om at lukke varehuset, siger Søren Friis.

- Det er også blevet konstateret, at det ikke er friske spor. Der er heller ikke fanget nogle skadedyr på loftet. Alle de kameraer og fælder, der er sat op, har ikke vist, at der er levende skadedyr på loftet, tilføjer varehuschefen i Kvickly Svendborg City, der torsdag morgen informerede sine kunder om, at den holder lukket, på dens Facebook-side.

Håber snart at åbne

Kvickly er over hele landet ved at gøre klar til at lancere et nyt koncept for butikkernes bagerafdelinger, og det var det arbejde, som var ved at blive udført i fødevarebutikken i Svendborgs gågade, da sporene blev fundet.

- Men det har ikke med bageriet at gøre overhovedet. Det har noget med loftet at gøre, og når vi ikke har åbent nu, så er det på grund af et større arbejde med at sikre loftet fuldstændigt. Men lige så snart det arbejde er færdigt, åbner vi. Og det sker i bedste fald i løbet af dagen, siger Søren Friis, der naturligt nok er ked af at måtte holde lukket.

- Det er vi da brandærgerlig over. Ikke mindst på vores kunders vegne. Men af sikkerhedshensyn og fødevaresikkerhedshensyn så træffer vi beslutningen om at lukke varehuset.

Torsdag eftermiddag skrev Kvickly Svendborg City på ny ud til dens kunder på Facebook, at butikken ville genåbne.

- Vi forventer at det sidste arbejde med loftet er afsluttet inden kl. 16.00, hvorefter vi straks åbner dørene til varehuset igen. Tak for jeres tålmodighed!, lød det i opslaget.

Søren Friis har siden oplyst Fyns Amts Avis, at butikken genåbnede 15.10, og at der efter en grundig gennemgang - blandt andet med hunde - ikke er fundet skadedyr.

Ingen skadedyr i Kvickly City: Butikken er genåbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce