Svendborg: Muligheden for at kickstarte påskeferien på en lidt anderledes måde er tilstede onsdag aften. Her inviterer Museumsforeningen i Svendborg på foredrag og rundvisning i Weber & Poulsens Bogbinderi på Kuopiovej.

Her vil bibliotekar Carsten Winther fortælle om dengang, Svendborg med hele fire bogbinderier med i alt 150 fagmedarbejdere var landets førende bogbinderby. Efterfølgende er der rundvisning i bogbinderiet, der i dag er det eneste tilbageværende fra dengang, og nu er et af landets største.

Arrangementet foregår mellem klokken 19 og 21 og koster 50 kroner at deltage i. Gratis for medlemmer af Museumsforeningen. (heng)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.