Svendborg: Det var uden den store succes, to unge mennesker forsøgte sig som indbrudstyve i dykkerklubben Delfinen på Dronningemaen i Svendborg søndag eftermiddag.

Det fortæller Jens Friis Christensen, der er politikommissær ved Fyns Politi.

- De forsøger at sparke en dør ind, men nogen opdager det og ringer til politiet. Og en patrulje, der er i området, napper dem, inden de forsvinder, siger han.

De to, som er henholdsvis 16 og 18 år og fra Svendborg, blev løsladt efter endt afhøring, og der venter dem nu et retsligt efterspil, oplyser Jens Friis Christensen. (finn)

Dyk ned i påskeugens indbrud (fra politiets døgnrapport)

Oplysningerne er fra politiets døgnrapport. Der kan derfor godt være sket indbrud, der ikke optræder på kortet. Kort: Daniel Kofoed.
  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.