Svendborg: Svendborg er ramt af noget, der ligner en bølge af indbrud i biler.

Først på ugen fik Fyns Politi anmeldelser om fire styk, og nu er yderligere tre føjet til.

- Vi er lidt på bar bund, så vi er vældig interesserede i henvendelser, siger kriminalassistent Steen Foged.

En Suzuki Alto har fået knust en siderude, mens den holdt på Føtex' parkeringsplads, og væk er bilens registreringsattest.

Også en Seat Cordoba på Dronningemaen har fået smadret en siderude, og her er tyven eller tyvene sluppet af sted med en halskæde, et fastnøglesæt, et lille topnøglesæt og et benzinkort til OK, mens der er stjålet kontanter fra en VW Golf, der holdt i Vestergade.

Også her er sideruden knust, og endelig har også en Kia Picanto fået en hård medfart. Den holdt i Kullinggade og har fået sparket sidespejlet af, og ifølge politiet så et vidne fire unge mænd, som sparkede til yderligere tre biler for så at forsvinde.

Det skete omkring klokken tre natten til natten til tirsdag.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.