Ildsjæle er gået i kamp for GOG

Konkurstruede GOG får nu hjælp fra private.
Foto: Arkivfoto: Tim K. Jensen

Ildsjæle er gået i kamp for GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En støttekoncert og privat indsamling skal skaffe penge til konkurstruede GOG.

Flere private GOG-støtter tager nu initiativ til at rejse penge til den konkurstruede klub. Det skriver Fyns Amts Avis.

Musik kan i nogle tilfælde have helbredende effekter. Det kan muligvis også være tilfældet i Gudme, hvor en støttekoncert skal spytte penge i kassen til det konkurstruede selskab bag GOG. Selskabet gik i betalingsstandsning tirsdag efter flere forsøg på at finde en løsning på de økonomiske problemer.

Det er ildsjælen John Trier Lauridsen, der står bag støttekoncerten. Som indehaver af Phonix Tag Fyn er han storsponsor i GOG, og med i den nye GOG bestyrelse, som forsøger at redde klubben. Men samtidig er han forsanger i et lokalt band. De tre kasketter forsøger han nu at kombinere til GOG's fordel.

Det er planen, at tre-fire fynske amatørbands skal fyre den af fra scenen i Gudme-hallerne, og at hver en krone skal gå til håndboldklubben.

En anden ildsjæl er i i fuld gang med at starte en indsamling op via Facebook. Mere end 2500 GOG-støtter på Facebook opfordres til at hjælpe GOG økonomisk.

Både store og små beløb er velkomne siger initiativtageren til støttegruppen, Vibeke Møller.

De indsamlede penge vil gå ubeskåret til at redde selskabet bag GOG. Lykkes det ikke at redde selskabet, vil pengene i stedet gå til moderklubben.

Ildsjæle er gået i kamp for GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce