Ikonisk rockband fuldender programmet: Største musikbudget på Skarø nogensinde

Savage Rose giver koncert ved næste års festival på Skarø, der også har Magtens Korridorer og Dizzy Mizz Lizzy på plakaten. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Ikonisk rockband fuldender programmet: Største musikbudget på Skarø nogensinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skarøfestivalen er klar med det endelige program, der udover hovednavnet Dizzy Mizz Lizzy også har Magtens Korridorer og Savage Rose på plakaten.

Skarø: Sidste år kunne Skarøfestivalen melde alt udsolgt i februar, og i år går billetsalget endnu hurtigere.

Alligevel har festivalen skruet op for musikbudgettet, der er det største siden Lasse Bekker og Rune Kruse overtog tøjlerne i 2012. Den 1. november blev Dizzy Mizz Lizzy præsenteret som årets hovednavn, og nu er Magtens Korridorer og Savage Rose også skrevet ind på den færdigtrykte festivalplakat.

Lasse Bekker fortæller, at mange gæster kommer for den unikke stemning på en ø, men at musikprogrammet også spiller en vigtig rolle.

- Der er i de seneste 10 år opstået enormt mange festivaler i Danmark, og hvis vi skal fremtidssikre Skarøfestivalen, så er vores filosofi, at vi skal have et solidt musikprogram, som også gør os interessante udenfor Svendborg Kommune, siger Lasse Bekker.

Skarøfestivalen
Dizzy Mizz Lizzy, Magtens Korridorer og Savage Rose står øverst på plakaten for Skarøfestivalen i 2019.På programmet står blandt andre også Peter Sommer, Ida Nielsen, Aksglæde, Roben og Knud, Esben Just, Annika Aakjær og Humleridderne.

Festivalen afvikles den 1.-3. august. Det er den 8. festival med Rune Kruse og Lasse Bekker i spidsen.

Partoutbilletter kan købes på skaroefestivalen.billet.dk. Søndag åbner salget af endagsbilletter.

Skruet op for rocken

Han fortæller, at man efter dette års udsolgte festival havde en fornemmelse af, at rocken var blevet forsømt.

Det blev der kompenseret for, da Dizzy Mizz Lizzy blev præsenteret som årets hovednavn, og med Magtens Korridorer på plakaten er der skruet yderligere op for den solide danske rock.

Magtens Korridorer åbnede i 2006 Roskilde Festival fra Orange Scene og spiller tit udsolgte koncerter, og Lasse Bekker glæder sig til at præsentere Johan Olsen og hans mere end 20 år gamle band i de beskedne rammer i æblehaven.

- Der er noget specielt ved, at de her store navne spiller på sådan en lille scene. Det bliver en slags intimkoncerter, og det er netop det, vi ønsker at dyrke som vores særkende, siger han.

Lasse Bekker tilføjer, at branchen er ved at lære Skarø at kende, og at de store navne også har lyst til at komme på festivalen.

- Sidste sommer hørte jeg en historie om en musiker, som fortalte, at han havde talt med en af landets ret kendte musikere, som spurgte: Hvordan har du fået lov til at spille på Skarø? Det synes jeg er ret sjovt, siger Lasse Bekker, der ikke vil sætte navn på den kendte kunstner.

- Men det giver mig en fornemmelse af, at branchen er bevidste om, at vi er her, og at vi har manifesteret os som en lille ambitiøs festival med et stort musikprogram, siger han.

Fortryllende Annisette

Ved årets festival stod C.V. Jørgensen øverst på plakaten, og det var et navn, som festivalfolkene havde forsøgt at trække til Skarø gennem flere år.

Sådan er det også med Savage Rose, der med Annisette i spidsen står på scenen på festivalens sidste dag lørdag den 3. august.

- Der er noget fortryllende ved Annisette, og når hun kommer ned i et lille nært set-up, hvor man ikke så tit oplever hende, så tror jeg, det vil komme til at tage kegler og blive en følelsesmæssig rigtig god oplevelse, siger Lasse Bekker.

Salget af de 1500 billetter til hele festivalen er i fuld gang, og søndag åbner festivalen for dagsbilletter. Der sælges 300 billetter til både torsdag, fredag, og lørdag, hvor henholdsvis Dizzy Mizz Lizzy, Magtens Korridorer og Savage Rose går på scenen på Skarø.

Ikonisk rockband fuldender programmet: Største musikbudget på Skarø nogensinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce