Idræt fortsætter for svage ældre

Svendborg Senior Idræt fortsætter træningen af svage ældre på seks kommunale plejecentre frem til sæsonafslutningen i juni. Foto: Michael Nørgaard

Idræt fortsætter for svage ældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Senior Idræt er klar til at fortsætte træningen på seks plejecentre frem til sæsonafslutningen i juni.

Oplysninger om prisen er rettet i sidste afsnit.

Svendborg: Den vedligeholdende træning for svage ældre på seks kommunale plejecentre fortsætter frem til sommerferien.

Svendborg Senior Idræt havde ellers opsagt en aftale om træningen med udgangen af februar, men bestyrelsen i seniorforeningen har nu besluttet at sige ja til politikernes ønske om at fortsætte træningen.

Politikerne i Social- og Sundhedsudvalget havde ønsket, at træningen kunne fortsætte frem til den 1. juni, og bestyrelsen har nu meddelt, at foreningen er klart til at fortsætte træningen frem til sæsonafslutningen ved udgangen af juni.

- Det gør vi af hensyn til de gamle, siger formanden for Svendborg Senior Idræt, Hans Ulrik Schaffalitzky de Muckadell.

Kommunen vil nu bruge tiden frem til sommerferien på at skrue et nyt tilbud sammen, og det bliver højst sandsynligt uden Svendborg Senior Idræt. Politikerne har afvist at betale 35.000 kroner om året i løn til de instruktører, der deltager i den sociale del, der følger efter træningen. Foreningen vil omvendt ikke stå inde for tilbuddet, hvis instruktørerne ikke deltager i den sociale del.

Deltagerne betaler 460 kroner for forårssæsonen (23 uger) og 340 kroner for efterårssæsonen (17 uger). Derudover betaler alle et årligt kontingent til foreningen på 150 kroner.
I den igangværende forårssæson har deltagere dog kun betalt 75 kroner i kontingent, da der er tvivl om den vedligeholdende træning fortsætter i Svendborg Senior Idræts regi.

Ordningen på de seks plejecentre kostede i 2017 Svendborg Kommune 103.000 kroner, og den udgift vil politikerne have reduceret.

Idræt fortsætter for svage ældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce