Hyldest til Helge

Lene Bourgeat, der til daglig bor i Tisvildeleje, har illustreret bøger det meste af sit liv. På en sommerferie i det sydfynske blev hun så betaget af den gamle færge Helge, at hun ikke kunne lade være med at male den. Og nu kan man købe et kort med Helge. PR-foto

Hyldest til Helge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Illustrator Lene Bourgeat, der til daglig bor i Tisvildeleje, blev så betaget af den gamle færge, at hun ikke kunne lade være med at male den.

Svendborg: Søndag den 15. september sejlede MS Helge sin sidste rundtur på Sundet for i år. Men for dem, der kommer til at savne synet af den fine, gamle færge, er der heldigvis godt nyt.

Fra i denne uge er det muligt at købe et helt nyt kort, malet af illustrator Lene Bourgeat, der til daglig bor i Tisvildeleje. Hun har illustreret bøger det meste af sit liv, og på en sommerferie i det sydfynske blev hun så betaget af den gamle færge, at hun ikke kunne lade være med at male den.

- Det er det fineste lille skib med nogle fantastiske linjer og mange smukke detaljer om bord. Den kan I virkelig være stolte af hernede i Svendborg, siger hun.

Selv om hun bor et af de steder i Danmark, som mange forbinder med sommer, sol og strand, har Tisvildeleje ikke noget, der kan måle sig med MS Helge.

Et vartegn for Svendborg

- Det er ren nostalgi at tage på en rundtur med den gamle færge. Den rummer så meget historie, og det er en fornøjelse at se, hvor velholdt den er. Samtidig er det jo en fantastisk måde at se området på, som vi slet ikke har i Tisvilde, selv om vi også ligger ud til kysten, fortæller Lene Bourgeat.

Hun kommer jævnligt i Svendborg, fordi hendes søn og svigerdatter bor i byen, og for hende er synet af MS Helge blevet et vartegn for Svendborg, der fortjener sit eget postkort. Både Bog & Idé og Arnold Busck har været med på idéen, og derfor er det nu muligt at købe det nye Helgekort i flere udgaver i de to butikker.

Hyldest til Helge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce