Ny leder af kulturhus i Svendborg vil samarbejde med hele byen

Svendborg: Claus Bjerregård ny leder af kulturhus Borgerforeningen i Svendborg, mener at huset skal være borgernes hus i ordet bredestebetydning.

- Det er det allerede - her forgår utroligt mange ting og vilnogen lave banko i Guldsalen ser jeg intet problem i det, sig er den 46-årige musiker, der har spillet trommer, siden han var seks, men tillige er tidligere medlem af Livgardens Tambourkorps, bankmand, cand. mag. i musik og marketingkoordinator hos B&O.Borgerhuset har i nogen grad været opfattet som en gøgeunge i kulturlivet, en mastodont, der oven i købet har mange penge med?- Det er noget af det, jeg bruger meget tid på i øjeblikket. Jeg har jo selv været en del af det svendborgensiske musikliv og jeg er godt klar over, at der har været skepsis. Der har måske også manglet koordinering af nogle begivenheder, men jeg har i forvejen et udmærket netværk i for eksempel Giant Steps og hos Harders. Jeg har selv spillet i byen og er en del af det netværk .

Læs hele interviewet med Claus Bjerregård i Fyns Amts Avis.

  • MB -

    Af:

    55 år og journalist på Fyns Amts Avis på 25. år. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i februar 1989. Har beskæftiget mig med lokaljournalistik, samfunds-journalistik, onlinejournalistik, kulturjournalistik og personalia. Mangeårig erfaring som redigerende, tidligere onlineredaktør, navne-redaktør og kulturredaktør. Er for tiden redaktør for Fyns Amts Avis' naturside og featureredaktion og afløser for navne-redaktør og debatredaktør. Bosiddende på Langeland og har talrige bløde punkter, men i særlig grad nogle for natur og miljø, for udkantens vilkår og ikke mindst de mennesker, der bor her.