Hush danner trio med Aske Jacoby

Snart kan man opleve Hush tæt pa? i et helt unikt set up, na?r de turnerer som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby. De optræder på Svendborg Teater søndag 13. oktober. PR-foto

Hush danner trio med Aske Jacoby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hush turnerer som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby og optræder på Svendborg Teater søndag 13. oktober.

Svendborg: I 2018 udgav Hush comeback-albummet Sand og vendte dermed stærkt tilbage efter en længere pause. Siden har de spillet udsolgte turneer og optradte senest i glitrende koncertsale pa "Symfonisk Tour" akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.

Nu far publikum chancen for at opleve Hush tæt pa i et helt unikt set up, nar de dette efterar turnerer som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby, lyder det i en pressemeddelelse.

De optræder på Svendborg Teater søndag 13. oktober klokken 15. Arrangør er Vibjerg Entertainment og billetter kan købes på Billet.dk

Hush er et band som skal opleves live. Det er efterhanden en velkendt pastand, som bade anmeldere og duoens trofaste publikum, kan skrive under pa. Dorthe Gerlachs karismatiske stemme er omdrejningspunktet i det stemningsfulde Americana-inspirererede univers, som fik mange anmelderroser med pa vejen under bandets seneste turne.

Flittig studiemusiker

Aske Jacobys gnistrende musikalitet har gennem tiden beriget en række af de største navne. Han har turneret vidt og bredt og er en af de mest anvendte studiemusikere, efter sigende medvirker han pa mere end 400 albums.

Dorthe Gerlach fortæller:- Det er ingen hemmelighed, at vi ser det som et kæmpe musikalsk scoop. Aske er helt sin egen, og han har præget den danske musikscene gennem en lang og imponerende karriere. Pa mange mader er han en grænsebryder, ubundet af genre og form og vi glæder os helt vildt til at udforske nye sider af vores sange sammen med ham.

Hush danner trio med Aske Jacoby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce