Hurra - vi har vundet!


Hurra - vi har vundet!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Et begejstret menneske gjorde forleden sin entre på politigården i Svendborg. Rigdom, luksus, villa på Strandvejen - sikket liv, der ventede kvinden.

Men der var nok nogle detaljer, hun ikke helt forstod. Hun er dansk statsborger med afrikanske rødder og ville lige sikre sig, at de varslede millioner er reelle.

Kvinden har vundet 920.000 euro i et spansk lotteri. Ganske uventet fik hun denne uge besked om, at hendes "lucky numbers" var udtrukket på internettet. Ganske vidunderligt, navnlig når man er uvidende om at have deltaget i sådan et spil.

Glæden er forståelig og deles af den samlede Svendborg-redaktion på Fyens Stiftstidende. Der er forlængst bestilt enkeltbillet til Bahamas strande. Væk fra lurvet dansk sommer. Forude: En tilværelse i sus, dus og rus. Ikke flere "Det sker"-lister. Farvel til gnavne læsere og afvisende kilder. Hele denne uge har vor halvsnuskede opgang, Gerritsgade 40, genlydt af høje jubelråb: "Halleluja".

For Svendborg-redaktionen har vundet et helt sammenligneligt og sympatisk beløb.

1.400.000.000 (læs: 1,4 milliard) amerikanske dollars var til fordeling, og lotteri-koordinator Luisa Thomson fra Quintris Lotto International meddeler i sin e-mail, at vor andel af gevinsten udgør 700.000 amerikanske dollar.

Helt utrolig heldigt, når vi kan forstå, at mere end 30 millioner e-mails har deltaget i denne ukendte konkurrence.

Nu mangler blot et par detaljer. For sikkerheden skal være i top. Det går lotteriselskabets såkaldte kontaktofficer Mr. Masques Kurtis meget op i, meddeles vi. Og naturligvis skal Quintris Lotto International på adressen Corso Potenza 14, 10020 Rom, da have udleveret vort kontonummer i banken, så millionformuen kan finde vej uden problemer.

Netop denne bagatel var årsag til den afrikanske kvindes politi-besøg. Hun havde allerede videregivet sit kontonummer til de glade gevinst-skabere og fik af politiet i Svendborg besked om at nedlægge kontoen med det samme. Heldigvis indeholdt den kun 70 kroner, men hun gik da nedbøjet bort alligevel.

Og fra vicekriminalkommissær Henning Skov-Hansen, Svendborg Politi, mere end antydes det, at også Stiftens Svendborg-redaktion bør slette gevinstmailen og glemme alt om den nyvundne rigdom.

Glemme? Hvordan glemmer man en palme?

Hurra - vi har vundet!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce