Bormester Lars Erik Hornemanns tidligere partner i konkursramt byggefirma er gået sammen med to fynske erhvervsfolk om firmaet, Totalentreprenør Fyn

Svendborg-borgmester Lars Erik Hornemanns tidligere kompagnon, Finn Hundstrup, har fundet nye partnere.

Han er gået sammen med de to erhvervsfolk, Hans Kird Rasmussen fra Kerteminde og Morten Jensen fra Ringe, om firmaet med navnet Totalentreprenør Fyn. Firmaet får adresse på Middelfartvej i Odense, hvor Finn Hundstrups nye partnere i forvejen er involveret i pakkerivirksomheden HS Pack.

Hans Kird Rasmussen og Morten Jensen har flere ejendomsselskaber, og Finn Hundstrup fortæller, at hans rolle i Totalentreprenør Fyn bliver at passe en række ejendomme.

- Jeg skal passe seks-syv erhvervs- og udlejningsejendomme, bygge om og vedligeholde dem for ejerne, fortæller Finn Hundstrup.

Han gik i 2010 sammen med nuværende borgmester i Svendborg, Lars Erik Hornemann, og stiftede byggefirmaet Hundstrup & Hornemann, der gik konkurs et halvt år før kommunalvalget i 2013.

Finn Hundstrup har siden været ansat i firmaet Montagemesteren, der ejes af Carsten Krag Eriksen, ejer af Svane Køkkener i Odense, der også var involveret i Hundstrup & Hornemann.

Lars Erik Hornemann blev valgt til borgemester i Svendborg syv måneder efter konkursen.

Læs mere på mitfyn.dk og i Fyns Amts Avis mandag

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.