Spar Nord Bank kræver kuratorvalg i konkursboet efter Hundstrup & Hornemann Byggeri.

Svendborg: Det svirrer med hentydninger om inhabilitet og vennetjenester i den konkurssag, som Venstres borgmesterkandidat i Svendborg, Lars Erik Hornemann, er hvirvlet ind i.

Da selskabet Hundstrup & Hornemann byggeri gik konkurs den 15. april, blev udpegningen af advokat Claus Olsen til kurator betragtet som en formalitet. Siden har en af de store kreditorer, Spar Nord Bank, krævet et kuratorvalg for at slippe af med Claus Olsen, og hans habilitet er en af årsagerne.

Claus Olsen er i Advokathuset Svendborg partner med Lemmy Fialin, der samtidig er advokat i Hundstrup & Hornemann Byggeri. Derudover har de Ulla Hundstrup på lønningslisten som sekretær, og hun er i den sammenhæng ikke en frøken hvem som helst.

Hun er gift med den ene af de konkursramte ejere, Finn Hundstrup, og hun sad tilmed i selskabets bestyrelse ind til hun trådte ud blot syv dage før konkursen.

Læs mere i Fyns Amts Avis tirsdag

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.

Mere om emnet

Se alle
Hornemann-konkurs: Ikke flere opgaver til nyt firma

Hornemann-konkurs: Ikke flere opgaver til nyt firma

6
Hornemann-konkurs: Gæld på 3,6 mio.

Hornemann-konkurs: Gæld på 3,6 mio.

13
Konkurssag: 3F-formand gik solo

Konkurssag: 3F-formand gik solo