Krokodillerne Snip og Snap kan ses på Naturama i Svendborg i vinterferien.

Svendborg: Naturama er bedre kendt for dyr, der skal støvsuges, end dyr, der skal fodres, men det bliver der lavet om på i vinterferien.

Her får gæsterne nemlig mulighed for at hilse på Snip og Snap - to spillevende krokodiller.

Ifølge en pressemeddelelse fra museet er de ikke store, men til gengæld er deres tænder skarpe som syle, og publikum får lov at se de sky dyr klokken 13 fra mandag til fredag.

Det sker under temaet "globetrottere og deres eventyr", og ifølge Thomas B. Berg, der er seniorforsker og udstillingsansvarlig på Naturama, er krokodillerne inviteret ind, fordi gæsterne har efterspurgt nye tiltag - herunder flere levende dyr.

Snip og Snap er derfor ikke de eneste dyr med liv i. For eksempel kan også verdens tungeste fugleedderkop, Dorthe, samt den indonesiske kæmpeskolopender Skolo opleves, hedder det i pressemeddelelsen, i hvilken det også fremgår, at det er første gang siden grundlæggeren af Svendborg Zoologiske Museum, Harald Thomsens, tid, at der er levende krokodiller på stedet.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.