Heste nægtede at trække

Der er grænser for, hvad selv en kongelig hest vil finde sig i. Regentparret kom en tur på afveje, fordi hestene pure nægtede at trække kareten.

Heste nægtede at trække

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dronningen og Prinsen måtte i en anden karet, da hestene pludselig nedlagde arbejdet

LOHALS: De ville bare ikke. Trods flere svirp med pisken nægtede de to heste at trække regentparrets karet igennem Troldeskoven.

Det var ellers gået så fint. Statsskovridder Søren Strandgaard havde holdt tale og vist rundt i Hollænderhuset, inden Dronningen og Prinsen sammen plantede det første egetræ i et nyt skovområde.

Men så gik det galt, da regentparret og deres følge skulle på karettur gennem skoven.

Den ene firbenede mørke skønhed havde forinden vrinsket og uroligt sparket ud med det ene forben.

- Proooh, replicerede Prinsen, og rørte dyret på mulen, men lige meget hjalp det.

De to heste var åbenbart blevet enige om, at det her, det gad de simpelthen ikke stå model til. Derfor trak de kareten væk fra stien og ind på noget græs - og her blev de stående. For selv om man er en kongelig hest og så smuk en af slagsen oven i købet, så kan man godt sætte hovene i.

Følgets øvrige to kareter blev så sendt i forvejen i det spinkle håb, at de to trækdyr skulle komme i tanke om deres gode opdragelse og følge med.

Men nej.

Det hele endte med, at Dronningen og Prinsen steg ud, og den ene af de to andre kareter blev kaldt tilbage. Den entrede regentparret så, mens de tilstedeværende, som blandt andet var ceremonimesteren og borgmesterens kone, måtte lade sig fragte igennem skoven med hjælp fra andre hestekræfter i form af kongehusets biler.

Og de to stædige krikker? Det var i hvert fald ikke benzin, de var løbet tør for, for så snart regentparret var steget af, skridtede de glade af sted med kareten i den modsatte retning.

Om der vankede ekstra gulerødder til aftensmad er nok tvivlsomt.

Heste nægtede at trække

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce