Hersom afværger tvangsauktion

Troels Hersom fik aldrig succes med at drive Langelands Camping, som han selv overtog på tvangsauktion i 2002. Blandt andet nægtede Langeland Kommune ham at bygge olde-kolle på stedet.
Foto: Robert Wengler

Hersom afværger tvangsauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langelands Camping er solgt til værtshusholder før tvangsauktionen 10. september

LONGELSE: Lasse Juul hedder manden, som skal videreføre Troels Hersoms hensygnende Langelands Camping i Longelse på Langeland.

- Jeg er klar til at poste en del penge i renovering. Campingpladsen trænger virkelig til en kærlig hånd, siger Lasse Juul til Fyens Stiftstidende.

Han har netop købt arealet, der omfatter campingplads, restaurant samt lejrskolelokaler, af Troels Hersom, som dermed afværger den kommende tvangsauktion 10. september.

- Det er en lettelse at have salget overstået. Helt sikkert, siger den tidligere campingpladsejer og forhenværende festivalindehaver Troels Hersom.

Handelen har været forberedt i nogen tid, men nåede ikke at blive afsluttet inden første tvangsauktion sidste uge.

I Fogedretten var også Lasse Juul repræsenteret via sin advokat og bød her 1,2 millioner kroner for campingpladsen, som inklusive bygninger er vurderet til 2,5 millioner kroner.

Men Troels Hersom skaffede sig udsættelse ved at lægge 15.000 kroner på bordet som sikkerhed for annonceringsudgifterne til den senere tvangsauktion.

Den endelige købspris ønsker ingen af parterne at udtale sig om. Blot bekræfter Lasse Juul, at han har givet mere end 1,2 millioner kroner for stedet.

Børn og lejrskole

Lasse Juul, 44 år, og konen Jeannie Burrack, 35, er allerede rykket ind på pladsen, der tidligere hed Degnehaven og præges af tyske campister med hang til lystfiskeri.

- De skal stadig have lov at være der, men pladsen vil nok mindre blive drevet på deres præmisser. Først og fremmest skal vi have gjort noget for børnene og også have lejrskolen til at fungere. Og så skulle restauranten gerne få appel også til de lokale langelændere, siger Lasse Juul.

Han og Jeannie Burrack har tidligere gennem mange år drevet værtshuse og spisesteder i Sønderjylland og København. Senest har de afhændet restaurant Blinkende Lygter i Tinglev.

Bryllup på pladsen

Det var Lasse Juuls venskab med den nyslåede campingejer Per Brandt fra Tåsinge Camping, der henledte hans opmærksomhed på Longelse-pladsen.

- Og så har vi selv i fritiden været meget ude med campingvognen de senere år, siger Lasse Juul.

Det første større arrangement på Langelands Camping kan i øvrigt meget let blive en helt intern affære. 10. september skal Lasse og Jeannie giftes, og samtidig overtager Lasse fruens efternavn.

Hersom afværger tvangsauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce