Politiet mødte talstærkt op og spærrede veje af i sydfynsk landsby, for at få fat i psykisk syg mand

Politi i kampuniform mødte særdeles talstærkt op og spærrede veje af i landsbyen Ulbølle, da man torsdag ved 13-tiden blev bedt om at få indlagt en psykisk syg mand.

Vagtchef Hans Frederiksen oplyser, at manden havde skydevåben på sin bopæl i Ulbølle, og at man derfor ikke tog nogle chancer.

- Vi vidste, at han havde våben på sin bopæl, og når han samtidig er psykisk syg, så gå vi frem efter et koncept, der kræver forholdsvis mange folk. Vi gik kort sagt ind påd en sikre måde, siger vagtchefen.

Han oplyser, at aktionen forløb helt udramatisk, og at manden blev kørt til sygehuset. Det skete på hans egen læges anbefaling.

Hvad der var årsag til aktionen, vil han dog ikke du med.

- Nej, jeg kan ikke fortælle, hvad der skete inde i mandens hus, men han skulle under behandling, og da han ikke selv kunne sørge for det, så kom vi og hjalp til, siger Hans Frederiksen.

Vagtchefen oplyser, at manden ikke har truet nogen og heller ikke er sigtet for noget strafbart.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.