Svendborg: Politiet har fået et såkaldt narkometer, som kan teste, om folk har indtaget stoffer, og det blev der brug for natten til torsdag.

Klokken 1.10 måtte en 41-årig mand uden fast bopæl blæse i apparatet, efter at han var blevet standset i bil på Dronningholmsvej i Svendborg, og det slap han ikke heldigt fra.

- Han blev testet positiv for amfetamin, metamfetamin og cannabis (hash, red.), siger kriminalassistent Steen Foged fra Fyns Politi i Svendborg om manden, som i øvrigt også havde to gram hash i lommen.

Godt tre timer senere, klokken 4.29, blev apparatet fisket frem igen. Denne gang var det en 23-årig mand fra Fårvang i det midtjyske, der måtte puste, og da han viste sig at have både hash og kokain i blodet, er også han sigtet. Manden blev standset i bil på Christiansvej i Svendborg, oplyser kriminalassistenten.

Endelig er også en 39-årig mand fra Svendborg sigtet - men for spirituskørsel. Han gik i politiets net på Mølmarksvej i Svendborg onsdag klokken 13.09, oplyser Steen Foged.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.