Fælles åbnings- tider i Svendborg er en romantisk drøm, mener guldsmed

Svendborg: De handlende er uenige om, hvor længe butikkerne skal holde åbent. De er dog i nogen grad enige om, at uens åbningstider forvirrer kunderne, der aldrig ved, hvornår de enkelte butikker holder åbent.

-Vi skal sælge os på kvalitet og faglig service, mener guldsmed Jens Christian Møller, der mener byen har brug for at der bliver lavet en undersøgelse blandt kunderne, så man har et oplyst grundlag at diskutere på.

-Vi skal holde længe åbent i weekenden og fredag aften mener Jan Fabech butiksbestyrer i Nielsens.

- Ellers handler kunderne i andre byer og vi går den visse død i møde, mener han.

Kunderne ? Ja de er ligeså uenige som de handlende .

  • MB -

    Af:

    55 år og journalist på Fyns Amts Avis på 25. år. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i februar 1989. Har beskæftiget mig med lokaljournalistik, samfunds-journalistik, onlinejournalistik, kulturjournalistik og personalia. Mangeårig erfaring som redigerende, tidligere onlineredaktør, navne-redaktør og kulturredaktør. Er for tiden redaktør for Fyns Amts Avis' naturside og featureredaktion og afløser for navne-redaktør og debatredaktør. Bosiddende på Langeland og har talrige bløde punkter, men i særlig grad nogle for natur og miljø, for udkantens vilkår og ikke mindst de mennesker, der bor her.