Han skal hentes - til udvisning...


Han skal hentes - til udvisning...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Juraens love er lige så regelrette som dens procedurer, men ind imellem kan menigmand få det indtryk, at det alligevel lykkes visse klienter at løbe om hjørnerne med den høje ret og samtidig hule godt og grundigt i socialkassen.

Samtidig synes danske myndigheder ikke altid at have helt styr på udviste asylansøgere og deres sag.,

Det indtryk fremkommer i hvert fald, efter at Østre Landsret forleden for tredje gang måtte opgive at behandle en ankesag mod en 28-årig sudansk asylansøger, der selv havde indanket en nu godt et år gammel dom fra Rudkøbing.

Her blev han for seksuel forulempning af tre halvstore drenge under Langelandsfestivalen 2000 idømt 50 dages fængsel og udvist med indrejseforbud i tre år.

Han skal tillige betale sine sexofre tilsammen 20.000 kroner i erstatning.

Hæver sit socialbidrag

Tiltalte har under hele sagens forløb nægtet sig skyldig. Derfor ankede han til frifindelse men udeblev, da den i maj skulle have været behandlet ved landsretten i Svendborg.

Retten var sat, da han telefonisk meldte sig syg. I juni havde det angiveligt ikke været muligt at få finde manden for forkyndelse af retsmødet - det samme skete i forbindelse med det planlagte retsmøde i sidste uge.

Ikke desto mindre viser det sig, at manden, der forgæves har søgt asylophold i Danmark, i hele perioden troligt har henvendt sig på et asylcenter hver gang, der skulle hentes til livets opretholdelse.

Nu er han i fængsel

Næste gang bliver det næppe svært at finde ham. Nu er han nemlig efter nye oplysninger fundet i hollandsk fængsel, efter at han er blevet anholdt uden opholdstilladelse.

Det strandede retsmøde i Svendborg forleden får nu de danske myndigheder til at kræve manden udleveret hertil, så hans retssag omsider kan behandles.

Anklageren lægger op til stadfæstelse. Følges den påstand, skal manden altså afsone 50 dages fængsel - og udvises...

Han skal hentes - til udvisning...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce