V. Skerninge: - Det slap vi heldigt fra.

Det kunne godt være den dominerende tanke hos tre ungersvende på 16, 16 og 19 år, da de vågnede anden juledag.

Dagen forinden havde de været til halbal i Vester Skerninge, og her havde de ikke just brilleret med eksemplarisk opførsel, fortæller Steen Foged, der er kriminalassistent ved Fyns Politi i Svendborg.

- Efter midnat opstod der tumult ved baren, og så blev de tre bortvist af dørmændene, siger han.

Det var de ikke tilfredse med, og en af dem besluttede sig for at vise det.

Så han smadrede en termorude, hvorefter politiet blev kaldt til, og det samme gjorde en ssp-medarbejder. Og ifølge Steen Foged fik sagen, hvad man godt kan kalde en blød landing.

- Ingen af dem blev sigtet, men i stedet indgik de en aftale med halbestyreren om at betale ruden. Og så sørgede ssp-medarbejderen for, at de blev hentet og kørt hjem, siger kriminalassistenten.

De to 16-årige er fra henholdvis Skårup og Svendborg, mens den 19-årige har bopæl i Kværndrup.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.