Svendborg: Kirkens Korshærs godt et år gamle genbrugsbutik i Ryttermarken i Svendborg har haft tyve på visit, og de er ikke af den fingersnilde type, der bruger dirke og den slags.

Et vindue på forretningens sydside er således brækket op med et koben, og også nogle personaleskabe i butikkens frokoststue har fået en hårdhændet tur med det grove værktøj.

Ifølge Steen Foged, der er kriminalassistent ved Fyns Politi i Svendborg, er der stjålet et ukendt beløb i kontanter, og indbruddet er begået i sidste uge i perioden fra torsdag klokken 17.35 til fredag klokken 7.20. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
Brand i Svendborg: 57-årig mand reddet ud af flammerne

Brand i Svendborg: 57-årig mand reddet ud af flammerne

Brand på Femte Maj Plads: Lejlighed totalskadet efter brand i køkkenet

Brand på Femte Maj Plads: Lejlighed totalskadet efter brand i køkkenet