- En uartighed uden lige.

Sådan lyder det fra en af mellemlederne hos lokalpolitiet i Svendborg efter politidirektøren for Fyns Politi, Poul Løhde, har kaldt kritikere af politireformen for "gamle mænd, der ikke er fulgt med tiden".

Det er vicepolitikommissær Palle Pedersen fra særlovsafdelingen i lokalpolitiet i Svendborg, der er dybt utilfreds med Poul Løhdes udmeldinger. 

De kom efter politiassistent Gert Jepsen fra lokalpolitiet i Svendborg har sendt et brev til politidirektøren og politikere i Folketingets retsudvalg sam justitsminister Lene Espersen. Her kritiserer han kraftigt den nye politireform og ledelsen.

- En uartighed uden lige af politidirektør Poul Løhde, Fyns Politi, at beskylde politiassistent Gert Jepsen og mig for at være gamle mænd, der ikke er fulgt med tiden, fordi vi - efter vores opfattelse - kommer med berettiget kritik af en politireform, der har vist sig at være en kolos på lerfødder, der overalt i landet har skabt store frustationer og utilfredshed blandt politipersonalet, skriver Palle Pedersen i et læserbrev.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Boligforening hærges af bøller

Boligforening hærges af bøller

60-årig politimand: Det er en uartighed, Poul Løhde

60-årig politimand: Det er en uartighed, Poul Løhde

- Politiet kommer ikke herud

- Politiet kommer ikke herud