Gymnasiehal uden springgrav


Gymnasiehal uden springgrav

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Når amtsrådet 2. august tager endelig politisk stilling til Svendborg Gymnasiums nye idrætshal, mangler den springgrav, som DGI-Svendborg havde ønsket.

Af økonomiske årsager er graven udeladt, og desuden bemærker amtets Undervisnings- og Kulturudvalg i dets bemærkninger, at man faktisk er ved at bygge en idrætshal til undervisning i boldspil - alle andre aktiviteter må foregå i de to allerede eksisterende gymnastiksale.

Svendborg Gymnasium er Fyns største.

Første spadestik til idrætshallen tages ifølge planen i december i år. Når amtsrådet allerede nu behandler byggeprojektet, sker det for at få de politiske godkendelser i hus, så entreprenørerne kan gå i gang i samme øjeblik, man råder over den jord, der skal bebygges. Den fase er nemlig ikke overstået endnu.

Lige nu forhandles der om et jordbytte med gymnasiets nabo, Procesteknisk Institut under SIMAC.

Samtidig skal amtet købe et grundareal på ca. 9000 kvadratmeter af Svendborg Kommune for at skaffe plads til hallen.

15,3 millioner kroner er afsat til projektet, som ifølge planen skal stå klar til brug august 2005. Bygningen vil herefter rumme idrætshal, redskabsrum, lokale til styrketræning, to omklædningsrum til henholdsvis lærere og elever, handicaptoilet samt rengøringsrum. Salen skal desuden kunne anvendes til forsamlingslokale for over 150 personer ved særligt festlige lejligheder.

Gymnasiehal uden springgrav

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce