Guld til Oures fodboldpiger

Oures tilskuere og spillere jubler over 2-1 sejren over Gunslevholm Idrætsefterskole. foto: Linda Johansen / Polfoto

Guld til Oures fodboldpiger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OURE: Træner Marlene Kristensen havde svært ved at få ørenlyd i omklædningsrummet umiddelbart efter, at hendes spillere fra Idrætsskolerne i Oure i går vandt guld i Ekstra Bladets skoleturnering i fodbold.

- Jeg har et komplet hold med gode spillere på alle pladser, sagde Marlene Kristensen vistnok som forklaring på finalesejren 2-1 over Gunslevholm Idrætsefterskole fra Falster.

Heidi Viborg bragte Oure til føring 1-0 i 2. halvleg, hvorefter Gunslevholm Idrætsefterskoles Line Røddik ti minutter senere udlignede efter frispark. På 25 meters afstand sparkede hun bolden i nettet.

- Vi startede helt godt og turde spille rundt med bolden, men i 2. halvleg følte vi os presset, analyserer Marlene Kristensen.

Og først i forlænget spilletid lykkedes det så fynboerne at hale sejren hjem efter topscorer Jette Madsens dribletur i feltet.

Teknikerpris fra Zidan

Fryd, jubel, skrig og skrål. Pigerne fra Idrætsskolerne i Oure lod sig hylde af et tusindtalligt publikum i Parken, og anfører Lise Jensen modtog Michael Laudrups teknikerpris overrakt af Superligaens i øjeblikket mest markante profil - FC Midtjyllands ægyptiske angriber Mohamed Zidan.

Samme Lise Jensen har sin store andel i fynboernes succes i den krævende skoleturnering. Hun er udtaget til U17-landsholdet og har tidligere sparket bold for Vejle.

Og nu vi er ved Oures stjerner, så skal træner Marlene Kristensen, 31 år, vel også nævnes. Den tidligere OB-spiller har i perioder optrådt på det danske landshold.

Oure-spillerne fejrede finalesejren ved en buffet i Parken.

Guld til Oures fodboldpiger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce