Grimt sprog og hærværk: Politiet havde nok at se til nytårsaften

Politiet fik sig en travl nytårsaften i og omkring Svendborg. Genrefoto: Morten Stricker.

Grimt sprog og hærværk: Politiet havde nok at se til nytårsaften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet leder stadig efter flugtbilist efter en nytårsnat, der også bød på sprængte postkasser, fornærmende tiltale og spirituskørsler.

Svendborg: Det var, som det ofte er til nytår, en travl nat mellem den 31 december og 1. januar for politiet. Også i Svendborg og omegn.

Udover de mange postkasser, som måtte lide fyrværkeridøden, var der også for eksempel flere, der ikke kunne tale ordentligt. Nytårsnat i Frederiksgade var det først en 28-årig lokal mand, som ikke brød sig om synet af politiet i byen. Han fik udtrykt sin utilfredshed ved at vise en betjent sin længste finger, og den 28-årige var også klar i mæglet om grunden.

- Du er en idiot. Jeg synes, du er en idiot, fik han sagt.

Den slags hedder i politisprog fornærmende tiltale mod polititjenestemand, og det blev manden så sigtet for.

Utilfredsheden er tilsyneladende ikke en generationssag. En 53-årig mand blev sigtet for det samme efter lige så klart at have ytret "fuck dig" til en betjent.

Der var også dem, der ikke ville hjem. En ung mand fik ellers nytårsnat besked af politiet på at tage den vej. Det forstod han dog ikke rigtig, og derfor anholdt politiet manden og kørte ham til døren.

Af diverse nytårsløjer - eller hærværk, som politiet kalder det - blev en rude forsøgt knust med champagneflaskekast og en Ford Focus forsøgt skudt med raketter.

Mindst tre bilister skulle omkring starten på 2018 have tænkt sig om en ekstra gang, før de satte nøglen i dytten. På Frederiksgade stoppede politiet en 32-årig mand med for meget alkohol i blodet. På Ørbæksgade blev en bilist testet positiv for hash og amfetamin, og på Krøyersvej kørte en mand i fælden med spor af hash i blodet.

Kriminalassistent ved Fyns Politi Steen Foged fortæller også tirsdag, at man stadig søger hjælp til at finde den firhjulstrækker, som stak af fra et færdselsuheld på Stationsvej i Stenstrup nytårsnat klokken 02.15.

(vicar)

Grimt sprog og hærværk: Politiet havde nok at se til nytårsaften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce