Gik grædende rundt i Svendborg: Peter faldt i søvn i skolebussen og blev låst inde

Seksårige Peter Greve Jørgensen fra Hågerup faldt i søvn i solebussen og vågnede først op i Svendborg. Alene. I en aflåst og forladt bus. Heldigvis fik han hjælp af to unge mænd, der kørte ham hjem. Privatfoto.

Gik grædende rundt i Svendborg: Peter faldt i søvn i skolebussen og blev låst inde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seksårig dreng blev kørt hjem af to mænd efter at være faldet i søvn i bussen.

Svendborg/Korinth: En lille familie fik sig noget af en forskrækkelse torsdag aften, da deres seksårige søn Peter Greve Jørgensen ikke kom hjem med bussen ved 15-16-tiden, som han plejer.

Det viste sig, at den seksårige dreng var faldet i søvn i bussen på vej hjem fra skolen i Vester Åby.

Så i stedet for at stå af, da bussen kørte igennem Hågerup, hvor drengen bor, endte han i stedet i Svendborg, hvor han vågnede helt alene i den aflåste bus. For chaufføren havde ikke opdaget den sovende dreng ved fyraften.

Fik åbnet bussen

Den seksårige dreng er formentlig en snarrådig en af slagsen, for det lykkedes ham at få bussens dør op og komme ud af bussen, og her gik det op for ham, at han var helt alene i Svendborg.

- Han blev fundet grædende på gaden af to mænd, der endte med at køre ham hjem, fortæller hans far, Per Greve Jørgensen.

Han fortæller, at hans søn havde oplyst adressen, hvorpå de to mænd havde valgt at køre de cirka 25 minutter lange tur fra Svendborg til drengens hjem i Hågerup.

Gensynsglæde

I mellemtiden var Peters mor også kommet hjem til Peters far og to søskende i Hågerup, hvor Peter stadig manglede.

- Min kone var noget rystet, og både den store pige og Peters lillesøster var kede af det, fortæller Per Greve Jørgensen og oplyser, at på de to timer, Peter var væk, ringede de til både skolen og busselskabet samt politiet.

Overraskelsen var da også stor, da Peter trillede ind i indkørslen sammen med de to herrer.

- Det skete omkring klokken seks om aftenen. De holdt ude i indkørslen, og da vi kom ud, spurgte de, om vi manglede en søn. Og det gjorde vi jo, og vi omfavnede Peter og græd lidt.

- Peter tog det hele meget pænt og satte sin skoletaske på plads, som han plejer og alt sådan noget, men helt uberørt er han dog ikke. Han har drømt lidt i nat og kaldt på sin mor, fortæller hans far.

Tak

Peters forældre har fortalt om episoden på Facebook for at se, om de kan finde de to, der hjalp deres dreng.

- Ja, for de kørte så hurtigt igen, da de havde afleveret Peter. Vi nåede ikke at takke dem ordentligt, for vi havde jo fokus på Peter, da de kom med ham, fortæller Peters far.

Og cirka klokken 11 fredag formiddag var der bid, kan man se i kommentartråden på Facebook, hvor de to unge mænd hædres for deres hjælpsomhed i foreløbig 79 kommentarer og flere end 400 likes og reaktioner.

- Jeg tror, vi kører ud med en lille ting til dem, konkluderer Peters mor, Charlotte Greve Jørgensen, der har bedt Vester Skerninge Bilerne om at blive bedre til lige at tjekke, at bussen er tom, inden de lukker og låser for fyraften; noget der blev taget til efterretning, fortæller Peters forældre.

Gik grædende rundt i Svendborg: Peter faldt i søvn i skolebussen og blev låst inde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce