Gether kræver at få politisvigt forklaret


Gether kræver at få politisvigt forklaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LANGELAND/FYN: Langelands borgmester Knud Gether (Borgerlisten) kræver nu en garanti fra politidirektør Poul Løhde for, at Langeland får samme politimæssige service som de fynske kommuner.

Det sker i kølvandet på sagen fra Lohals, hvor en gruppe på 18 borgere har dannet en telefonliste, fordi de ikke tror på, at politiet vil køre til Langeland, hvis borgerne er i knibe.

- Det er ikke holdbart, hvis politiet ikke kommer til Langeland. Og det må vi have en forklaring på, mener den langelandske borgmester.

- Jeg har svært ved at tro, at det virkelig forholder sig sådan, for selvfølgelig skal Langeland have den samme dækning, som resten af området, mener han.

I morgen onsdag mødes Knud Gether sammen med de øvrige fynske borgmestre med politidirektør Poul Løhde fra Fyns Politi i det såkaldte kredsråd. Her vil Knud Gether sætte politidækningen af Langeland på dagsordenen.

Ved to unges voldelige overfald på den 63-årige Jannik Mai i Lohals i juli valgte politiet ikke at rykke ud, selv om Jannik Mai havde kontakt til vagtcentralen, mens overfaldet fandt sted.

Det har fået 18 borgere til at danne en telefonkæde for at sikre hinanden, fordi de ikke tror på, at politiet vil rykke ud en anden gang.

- Jeg vil bede om en forsikring fra Poul Løhde på, at den opfattelse ikke må være den gældende, siger borgmesteren.

Knud Gether håber, at borgerne snart igen føler sig trygge.

- Jeg går ud fra, at tingene normaliseres i Lohals, nu hvor de unge har fået dom, siger Knud Gether, der også bider mærke i, at den ene af de unge er flyttet fra Lohals.

Gether kræver at få politisvigt forklaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce