Generalforsamling i SF Svendborg: Nye ansigter valgt ind i bestyrelsen

Annette Blynél blev genvalgt som formand for SF-Svendborg i weekenden. Arkivfoto

Generalforsamling i SF Svendborg: Nye ansigter valgt ind i bestyrelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden i SF Svendborg hedder fortsat Annette Blynél, mens et par nye navne blev valgt ind i bestyrelsen. Det står klart efter weekendens generalforsamling i partiforeningen.

Svendborg: Det er et år siden, hun meldte sig under SF Svendborgs faner og blev formand. Nu er Annette Blynél valgt for endnu en periode og vil de næste to år varetage formandshvervet i den sydfynske partiforening.

Det står klart efter weekendens generalforsamling, hvor Blynél stillede op uden modkandidater, hvorfor vejen til posten på forhånd var banet. Eneste lille usikkerhedsmoment var, om formanden fremover ville have tid nok til at klare opgaven.

- Jeg blev jo valgt ind som regionsrådsmedlem og har derfor haft overvejelser, hvorvidt jeg kunne nå det hele. Men nu fyldte sidste års valgkamp meget, og da vi ikke regner med at skulle gøre det i år, gjorde jeg op med mig selv, at det kunne jeg godt, lyder det fra den genvalgte formand, som forklarer, at der går mellem 15 og 20 timer hver uge på arbejdet i regionsrådet.

- Primært fordi jeg bor så langt fra Vejle, hvor regionsrådet mødes, tilføjer Blynél, der for to år siden flyttede til Troense.

Inden da boede hun i Odense, hvor hun tidligere har siddet i byrådet for SF.

Tre nye

Mens der ikke blev skiftet ud på formandsposten, blev der føjet nye navne til SF-bestyrelsen under generalforsamlingen. Ind kom fællestillidsrepræsentant for dagplejerne i kommunen, Käthe Lund og sygehjælper Annie Jørgensen, som begge har været engageret i SF gennem et stykke tid.

- De havde selv tilbudt sig, og det er gode, kvalificerede kræfter. Vi kender de to godt, da de begge var kandidater til kommunalvalget. Käthe har været rigtig aktiv som fællestillidsrepræsentant for dagplejerne. Det samme har Annie, men på en anden måde, fordi hun er meget optaget af de arbejdsvilkår, der er i hjemmeplejen, siger Annette Blynél om de to nye bestyrelsesmedlemmer.

Et helt ubeskrevet blad er den 30-årige Dennis Ørsted Petersen, som også blev valgt ind i bestyrelsen. Han er tilflytter fra Sønderborg og har tidligere været folketingskandidat for SF. Nu bor han på Sydfyn og arbejder som socialrådgiver.

- Han er ny i vores regi, men kommer hertil med rigtigt gode anbefalinger med sit tidligere partikontor, siger Blynél, der forklarer, at Bjørn Kay og Tove Kalkerup i samme ombæring trådte ud af bestyrelsen, mens Jens Hahn Eriksen blev genvalgt som suppleant.

Derudover sidder Rasmus Feldingbjerg Drabe, Bente Bondebjerg samt Hans Jørgen Jensen i SF-bestyrelsen.

Generalforsamling i SF Svendborg: Nye ansigter valgt ind i bestyrelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce