Fionia Fond overrakte torsdag donationer til foreningslivet

Odense: Der er tilsyneladende nogle sydfynske foreninger, der har været artige i år, for området blev ikke overset, da Fionia Fond i går inviterede til pakkeleg på Odense Rådhus. Her skulle der igen deles støttekroner ud til landsdelens foreninger.

Særligt sportsforeningerne var blandt de heldige modtagere af donationerne. Både Thurø Sejlklub og Svendborg Sunds Sejlklub kunne glæde sig over henholdsvis 50.000 kroner og 44.500 kroner i fondsmidler. Tåsinge Tennisklub blev også begavet med 50.000 kroner.

Det var dog ikke kun sportsområdet, der fik noget ud af det fynske foreningslivs svar på juleaften. Også flere kulturforeninger kan se frem til lidt ekstra på kistebunden fremover. Museumshavens Venner, Danmarks Museum for Lystfartøjer og Havfruernes Kor fik også en håndsrækning fra fonden, som også donerede 50.000 kroner til FDF-spejderne i Svendborg.

Støtte til hele Fyn

Uddelingen blev afholdt første gang i efteråret 2011 og er siden blevet afholdt tre gange om året.

Fionia Fond overrakte denne gang for i alt 1.679.254 kroner til foreninger over hele Fyn. Støtten går til forskellige fynske projekter, institutioner og projekter.

Blandt de øvrige modtagere kan nævnes Brandts i Odense, Ældre Sagen, Midtlangelands Jagtforening og Kertemindes Maritime Haver.

  • Af: