Gang i Ollerups gamle skøjtebane

Der er gode chancer for, at Ollerups skøjtebane kan tages i brug henover weekenden. Privatfoto.

Gang i Ollerups gamle skøjtebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holder vejrudsigten med frostvejr er der gode muligheder for at komme ud at lufte skøjterne på Ollerups skøjtebane i weekenden.

Ollerup: Mange ved det måske ikke, men der ligger faktisk en skøjtebane i Ollerup, og den har ligget der længe. I den senere tid har den imidlertid ikke være helt kampdygtig - primært på grund af manglende frostvejr.

Holder vejrudsigten for det næste par dage, burde der dog være god mulighed for at komme ud på isen. Det fortæller Ole Rønn, kasserer i Grundejerforeningen Søvang, som ejer skøjtebanen på Søvænget i Ollerup.

- Vi regner med, at den er til at skøjte på her i weekenden, eller når vi kommer ind i næste uge. Så der er da gode muligheder for at afprøve skøjterne, siger kasseren.

Det er omkring 30 år siden, skøjtebanen blev anlagt, men det er ikke alle år, den er blevet brugt, fortæller Ole Rønn.

- Der har været tidspunkter, hvor den ikke blev holdt ordentlig ved lige, ligesom den i perioder har været for våd. Derfor troede kommunen ikke, at de skulle slå græsset på den om sommeren. Så vi har arbejdet på at få den tørlagt så godt som muligt og har fået lavet et system, hvor vi kan pumpe vandet fra den, siger han.

For tre år siden fik skøjtebanen en ordentlig overhaling og blev siden genindviet. I den forbindelse donerede kommunen desuden et par lysstandere, så der var lys på banen om aftenen, og nu håber grundejerforeningen, at folk igen vil få øjnene op for skøjtebanen.

- Der har været så meget vand i år, at den er klar. Nu venter vi bare på, at frosten kommer, lyder det fra Ole Rønn.

Skøjtebanen ligger på det grønne areal for enden af Søvænget op mod Ollerup Sø.

Gang i Ollerups gamle skøjtebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce