• Hotelbooking-hjemmesiden Trivago har på baggrund af brugervurderinger kåret sydfynske Stella Maris som Danmarks bedste firestjernede hotel.
  • - Vi er stolte og lykkelige, lyder det fra hotelchefen.

Svendborg: For andet år i træk er Stella Maris Hotel de Luxe i Svendborg kåret som det bedste firestjernede hotel i landet.

Det er hotelbookinghjemmesiden Trivago, der på baggrund af gæsteanmeldelser hvert år uddeler priser til landets bedste hoteller i de fem forskellige kategorier.

Og igen i år gik hædren i den firestjernede kategori til det sydfynske hotel.

Danmarks bedste hoteller 2018

Det er hotelbookinghjemmesiden Trivago, der står bag kåringen af landets bedste hoteller. Det sker ud fra gæsternes anmeldelser af hotellerne.Årets vindere af Trivago Awards er:

Bedste femstjernet: Nimb Hotel i København

Bedste firestjernet: Stella Maris i Svendborg

Bedste trestjernet: Lunds Hotel i Bogense

Bedste alternative overnatningssted: Bolding Apartments i Hejnsvig

Overnatningssted med bedste værdi for pengene: Bolding Apartments i Hejnsvig

- Hotellet er kendetegnet ved en personlig oplevelse kombineret med en smagsfuld indretning og en lækker udsigt til Svendborgsund. På hotellet er man naturligvis glad for igen i år at være lykkedes med at efterlade et positivt indtryk hos gæsterne, lyder det i Trivagos begrundelse for, at prisen gik til Stella Maris.

Svendborghotellet scorede højere end Bandholm Hotel i Bandholm og Villa Provence i Aarhus, der blev henholdsvis nummer to og tre, mens de fynske kolleger på Hotel Hesselet i Nyborg og Hindsgavl Slot i Middelfart også endte i top 10 som nummer seks og syv.

Hotelchef på Stella Maris, Vibeke Halse, er stolt over prisen.

- På Stella Maris arbejder alle for at give gæsterne en unik oplevelse i smukke og luksuriøse omgivelser - hvad enten det er til hverdag eller fest, så vi er lykkelige for og yderst stolte over igen at modtage denne flotte anerkendelse fra vores gæster, siger hotelchefen i en pressemeddelelse.

Hoteldirektør Lea Lohse fremhæver hotellets fokus på bæredygtighed og økologi, hvilket er med til at lokke gæster til.

- Gæsterne kan se, at der er en rød tråd. Vi har en klar vision med fokus på høj kvalitet, bæredygtighed og økologi. Dette gælder hele vejen rundt, men ses særlig tydeligt i vores restaurant, hvor vi bestræber os på at få vores råvarer fra lokale fynske producenter. I sæsonen bruger vi så vidt muligt kød og grøntsager fra vores egen økologiske og bæredygtige produktion på øen Vejrø, siger Lea Lohse videre.

Stella Maris, der har hjemme på Kogtvedvænget ned til vandet, åbnede tilbage den 1. marts 2014.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.

Mere om emnet

Se alle
Stella Maris er Danmarks bedste hotel

Stella Maris er Danmarks bedste hotel

Stella Maris i gæsternes top tre

Stella Maris i gæsternes top tre

Svendborg er Fyns nye konference-by

Svendborg er Fyns nye konference-by