Gadeuorden i weekenden

I weekeenden måtte Fyns Politi i Svendborg rykke ud til flere episoder med gadeuorden. En mand fra Højbjerg måtte tilbringe natten på stationen, på grund af han ikke ville adlyde politiet, oplyser Fyns Politi. Foto: Nikolai Linares

Gadeuorden i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg:

Der var ballade i Svendborgs natteliv i weekenden, da politiet fik flere anmeldelser om tilfælde af gadeuorden.

Politiet modtog en anmeldelse den 24. februar klokken 00.08 om, at fire til fem personer havde gået gennem Vestergade i Svendborg og væltet skilte og prøvet at komme i slagsmål på gaden. Da politiet kom til stedet, traf de tre personer en 25-årig kvinde, en 20-årig mand fra Svendborg og en 21-årig mand på fra Nørresundby. Politiet fandt ingen anledning til at lave en rapport, da der ingen beviser var, at det var dem, der havde gjort det, men de blev i stedet vejledt om at opføre sig pænt, oplyser kriminalassistent Steen Foged fra Fyns Politi.

Dagen efter søndag den 25. februar klokken 00.52 stødte politiet på en 20-årig mand fra Højbjerg i Frederiksgade i Svendborg. Manden havde en aggressiv adfærd og prøvede at komme op at slås med flere mennesker på gaden. Politiet forsøgte flere gange at bede ham om at opføre sig ordentligt og forlade stedet, men manden lyttede ikke til politiet, så politiet anholdte ham, og han blev bragt til stationen i Odense for at sove sin rus ud. Manden vil få en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, oplyser kriminalassistent Steen Foged fra Fyns Politi. (miede)

Gadeuorden i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce