UFO-ministeriet i gang med at opklare nattens begivenheder, der har resulteret i, at aliens har omdannet velkomst-lejr til noget mere individuelt

Dag 3 med forestillingen Crash: I skolegården på Ørkildskolen Østre Afdeling flagrer orange nylonstykker i volleyball-nettet, et telt står på højkant og områdets afmærkning med sort-gule strimler er i nattens løb blevet et frynset værk med dinglende gule tandbørster.

Hvem er de ansvarlige? De tre doktorer fra UFO-ministerietet går alvorsfulde rundt og snakker med børnene. For som dr. Seligmann siger om ødelæggelserne:

- Det er jo vanvittigt - det var gode telte!

Men skolens elever har fanget fiktionen og aner ikke længere, hvad der er virkelighed eller skuespil. Eller de vælger at lege med.

En lille dreng bedyrer, at rumvæsnerne alså ikke har gjort noget galt. Tværtimod:

- Vi har synget med dem, fortæller han og gengiver sangen Ai Ai Ai - Aiii Aiii.

En anden dreng kommer med den revolutionerende teori, at rumvæsnerne har kopieret UFO-forskernes ansigter. For hvordan kan de tre aliens ellers fuldstændig ligne de tre fra UFO-ministeriet?

- Så måske er vi alle blevet til rumvæsner, lyder det fouroligende i børneflokken. Muhammed fra 6. a synes nu, de virker venlige, de rumvæsner. Også selvom hans stemme vitterlig er blevet kopieret til rumvæsnernes lydinstallation. Så, som han tilføjer:

- Man skal jo altid være lidt på vagt.

Martin fra 2. a stirrer med urolige øjne og ører, der opfanger alle tegn. Men der er også sket meget i skolegården i dag.

I ni-frikvarteret var de på besøg, rumvæsnerne.

Men børnene er ikke længere bange. Og da et af væsnerne begynder med sit ai ai ai, synger børnene med i et stort kakafonisk kor.

Tredje rumvæsen hvade frikvarteret igennem sine betænkeligheder ved horden af børn og sidder stadig på taget iført rumhjelm og tør tilsyneladende ikke bevæge sig ned på jorden.

Men ligesom børnene er blevet frimodige, når han også at få afført sig sin hjelm og vise sit ansigt med grøn næse.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Det bedste og værste for skuespillerne i UFO-gadeteater

Det bedste og værste for skuespillerne i UFO-gadeteater