GOG dropper havnefest


GOG dropper havnefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: GOG Svendborg TGI dropper havnefesten i Svendborg. Der kommer ganske enkelt ikke nok penge ud af de mange frivilliges anstrengelser.

- Der er for dårlig økonomi i det. Vi har kigget på havnefesten i 2-3 år, og det har ikke kastet økonomi af sig, fortæller administrerende direktør i GOG Svendborg TGI, Arne Buch.

Havnefesten har over de sidste par år kun givet et nul-resultat for klubben. De udendørs koncerter har været påvirket af ting, som klubben ikke har været herre over.

- Havnefesten er meget følsom over for vejret. Om det er fantastisk vejr, eller om det står ned i stænger. Vi vil ikke drive forretning fremadrettet ud fra, hvordan vejret er, forklarer Arne Buch, der har det godt med beslutningen om at droppe havnefesten.

Medvirkende har også været, at den sædvanlige plads på havnen er afsat til anden side. Men primært er det en økonomisk afgørelse, siger han.

- Det er altid fornuftigt at skære noget fra, der ikke virker, mener han.

I stedet vil storklubben koncentrere sig om sin kerneforretning: Den professionelle sport.

- Vi skal drive håndbold i forhold til tilskuere og sponsorer, mener Arne Buch.

De frivillige kræfter skal dog ikke stå ubrugte hen. Håndboldklubben har i stedet fået en ny mulighed for at veksle mandetimer til penge.

- Vi har indgået aftale med Langelandsfestivalen, i det vi kalder en mere sikker model. Vi stiller med frivillige timer, og det får vi så nogle penge for, fortæller Arne Buch.

Dermed bliver GOG Svendborg TGI uafhængig af, om festivalen giver overskud.

- Som frivillig er det sjovest at være med til noget, der kaster et positivt resultat af sig til klubben, mener Arne Buch, der dog alligevel ærgrer sig over, at man ikke har fået en fornuftig forretning ud af koncerterne på havnen.

- Man må håbe, at nogle andre vil lave noget andet, selv om det er et svært marked med et kæmpe stort udbud.

GOG dropper havnefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce