GOG-direktør: Selvfølgelig kan vi søge amtspenge

GOG havde ingen problemer med at banke Team Eslöv i Gudmehallerne. Det havde GOG heller ikke i returopgøret i Sverige. Til gengæld vil GOG nu gerne have amtet til at betale for rejse til og ophold i Sverige.
Foto: Kim Rune

GOG-direktør: Selvfølgelig kan vi søge amtspenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TILSKUD: Ærgrelse i GOG over ikke tidligere at have søgt penge til eliten

GUDME: Der er kun én ting, der ærgrer Arne Buch, direktør for million-håndboldforretningen GOG, i forbindelse med klubbens forsøg på at få Fyns Amt til at betale Dameliga-holdets tur til en Europa Cup-kamp i Sverige.

- Det er ærgerligt, at vi ikke har fået øje på den mulighed tidligere, siger Arne Buch.

GOG slog svenske Eslöv, først på hjemmebane og derefter i Eslöv, og gik dermed videre til fjerde runde, der med TV-dækning af kampen i Gudmehallerne vil give meget store indtægter til klubben.

Klubben har søgt amtet om at få udgifterne til holdets rejse til og ophold i Eslöv 17.-18. januar betalt - ialt 26.000 kroner.

Som alle andre

- Jeg har den holdning, at når Fyns Amt med sådan en pulje ønsker at styrke eliteidrætten på Fyn, så kan vi selvfølgelig også søge på lige fod med alle andre, siger Arne Buch fra GOG, der i sidste regnskabsår alene i sponsorindtægter fik over 10 millioner kroner i kassen.

Sejren over Eslöv betyder, at GOG er videre til fjerde runde, hvor modstanderen bliver et græsk hold. Hjemmekampen bliver TV-dækket og vil derfor give GOG et formentlig sekscifret beløb i indtægt, ikke mindst fra bandereklamerne.

- Kan du ikke forstå, at ansøgningen skærer i nogles øjne, når GOG ved næste kamp får en masse indtægter?

- Nu får vi TV på. Havde vi ikke fået det, havde det givet underskud. Nu giver det måske overskud. Men jeg kan da ikke forestille mig nogen, der synes, vi skal have underskud, siger Arne Buch.

Opfordret til at søge

Han oplyser, at GOG ikke før nu har været opmærksom på den pose penge i amtet, der er beregnet til bl.a. eliteidræt. Det er ifølge Arne Buch amtet selv, der har gjort GOG opmærksom på muligheden for at søge.

- Det har vi gjort. Vi har selvfølgelig ikke fået nogen garanti. Men vi har sendt en ansøgning, kort og nøgtern, siger Arne Buch.

- Det er jo ikke os som brugere og borgere, der har defineret, hvem der kan få tilskud fra den pulje, tilføjer han.

1,4 millioner

Puljen i amtet til idrætsformål er på 1,4 millioner kroner.

Disse næsten halvanden million kroner skal fordeles til "kommunalt eller tværkommunalt idrætssamarbejde. Idrætsledere m.fl.Faciliteter og idrætsanlæg. Særlige målgrupper. Idrætsbegivenheder. Eliteidræt. Idrætsudøvere", ifølge Fyns Amts hjemmeside, der også eksplicit nævner, at der kan gives støtte til "deltagelse i internationale turneringer" så som "NM, EM, VM, Europa Cup og andre tilsvarende turneringer".

Fyns Amts Undervisnings- og Kulturudvalg tager på et møde torsdag stilling til ansøgningen fra GOG.

GOG-direktør: Selvfølgelig kan vi søge amtspenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce